Tuesday, March 20, 2007

Tuttiritari

Pikku kakkosen Tuttiritari on loistava hahmo, aivan pöhkö. Hän ratsastaa keppihevosella ... pattika, pattika, pattika... ja välillä hän laittaa suuhun niin monta tuttia kuin mahtuu, ainakin kolme, ja puhuu samalla Msellä ins tulla josnakin päfvnan nme vieklö höökkäänem kueöpelivuorelle.. ja sylkäisee sitten kaikki tutit kaaressa pois.

Voisin rakastua tuttiritariin.

Mutta en, lähetämme vain ne kolme tuttia hänelle pikku kakkosen tuttiputkeen, ne, mitkä A:lta ovat jääneet, mitkä ovat vielä tallella.

2 comments:

Katja Kaukonen said...

Niin on ja minäkin voisin. Aivan ihana, samoin se laveampi tunnusbiisi, joka oli niissä konserttiritari-esiinstymisissä aina!

Tuteista: näin jossakin lehdessä, miten lenksuilla varustetuista tuteista oli leikattu se kuminen (silikoninen) lutkutusosa irti ja ilmarei'istä oli ruuvattu tutti kiinni hoitopöydän laatikkoon. Niistä oli siis tehty vetimiä. Metka idea!

hetket said...

Hyvä idea!

Tuttiritarilla on niin paljon kierroksia, että keppihevonen jää toiseksi.. hän menee täydellä höyryllä.. pikku kakkosen sivuilla tiistain kohdalla on esittelyvideo, jossa tr hyppää esteitä hevosella, ja nostaa Rusinanten esteen yli. Sellaista luovutta, hullua, kirjoittamisessakin voisi kysyä useammin "miksi ei.." ;)