Tuesday, August 15, 2006

Meillä oli rankka päivä, tänään pyörähtivät käyntiin kaikki. Arkitoimet. Eskarit. Kerhot. Iltapäivällä kaikki olivat tolaltaan, ei tajuttu, että mikä meihin iski. Vatsakipua oli keskimmäisellä monta tuntia, melkein lähdimme päivystyspolille, eskarilainen tuijotteli seinää ja alkoi taas jutustella mielikuvituskaveristaan, jonka nimi on Raskasmielinen Asko. Asko syö paljon ja tekee putkihommia ja muutakin hanttihommaa. Tänään Askokin oli sattumalta aloittanut uimakoulun ja eskarin. Väliajoilla lueskelin Zaniewskin Rottaodysseiaa, pystyn niin vaivatta samaistumaan siihen rotan elämään.

3 comments:

sivuaskel said...

Pienellä sukulaispojalla oli lapsena myös samanlainen mielikuvituskaveri, jonka nimi oli Jarkkinen, putkimies hänkin. Jarkkinen touhusi pojan leikeissä mukana aikuisille näkymättömänä, mutta lapselle todellisena. Onnea koulutielle ja "Askolle" terveisiä :)

Katja Kaukonen said...

Meillä on tyttärellä (2v 5kk) kaverina Emppa. :)

Meillä minä olen se, jonka vatsaan sattuu tämä aikatauluilla ladattu arki. Etenkin näin kesän jälkeen tuntuu ihan kamalalta kuin sijaisoireilisin kaikkien neljän muunkin perheenjäsenen puolesta. Tämä ensimmäinen viikko on paitsi kerhon ja koulunaloitusta, myös kahdet vanhempainillat, yhdet syntymäpäivät, yhdet viikonloppuvieraat, yksi yön yli sukulointi, esikoisen kavereita iltapäiväkylässä karussa tyhjää kotia. Ei sovi minulle tällainen meno yhtään. Kalenteri ja kello ja kiire ja hoputus: yäk!

hetket said...

Mulla on pitkään itsellä mielikuvituskaveri Ville Hujanen (sen niminen henkilö saattaa olla oikeastikin muuten olemassa..), villi poika, joka keksi kaikkea hauskaa...

Huh, aikataulut eivät ole minunkaan heiniäni...