Friday, December 28, 2007

jorinaa kirjastossa

Minulla on nyt hetki vapaata. Ja tulin yliopiston kirjastoon, olo on hiukan tieteellinen. Olin tulossa lukemaan kirjaa Oikeudenmukaisuus. Tämä on se, mitä käsitän rauhoittumiseksi ja levoksi ja omaksi ajaksi. En oikeastaan nyt pysty keskittymään kirjoittamiseen, koska vieressä jorisee eräs juoppolalli, joka avautuu juuri päättyneestä parisuhteestaan. Aika tyypillistä, mutta ihan hauskaa, koska en tunne tästä kaupungista mitään enkä ketään. Nyt - - penskana veneenveistämöllä Savonlinnassa- - lähekkö kämpille kuunteleen pink floydia. Joo, itsellinen elämä on tällaista, mutta onpa hauska keskustella. Piti tulla kirjoittamaan myrkyllisiä kommentteja, mutta joo... joo... eiks ne julkkiksetkin kirjoita blogeja. Joo, totta. Kyllä mää suunnilleen jotkut 70 prosenttia ymmärrän. MInkä takii .. eiks ne päiväkirjat oo lukollisia? Että mä autan tätä kännikalaa luomaan blogin: Luo blogi. Sehän on ihan. (Hällä on sellainen iso sprite-pullo mukana, jossa on jotakin punaista juomaa.) Mää muuten laitan toon osotteen ylös, blogspot.

Niin se oikeudenmukaisuus. Yleensä se kato noin löytyy. Se on vähän niin "loggautuu valoon", vähän turhan hieno niin kuin Jarkko on "dj Zarkko". Emmä tiiä-. Näin sanoi entinen poikaystäväni, emmä tiiä.

Hän puhhuu ihan koko ajan. Hää aikoo perustaa blogin, kuha selvenee. Nimellä Zivago, Tohtori Zivago. Eiks oo surullista, ku akka anto kenkää, ainaki mua ottaa tosissaan päähän. Emmä tiiä. Kävin täällä jo aiemmin syömässä lihakeittoa. Eiks huomaa ihan oikeesti, etten oo ottanu mitään.

Ei nyt kyllä myrkyllisyydestä tuu mitään.

No comments: