Sunday, February 11, 2007

talvisunnuntai

Myös suloista:

- opetan esikoista laskemaan vähennyslaskuja: jos sinulle on ensin viisi, ja otat pois kolme, montako jää? Käytä sormia. Ja hän käyttää, sormet ovat hänen kasvojensa edessä niin lähellä että hänen silmänsä menevät kieroon niin lähelle katsoessa. (Nolla on muuten merkillinen numero!)

- esikoinen, machoileva kuusivuotias, harjoittelee piirtämään sydänkuviota. Ei siloiteltuja ja symmetrisiä, vaan venyviä, isoja, joista tulee enemmän mieleen oikea sydänlihas, verta pumppaava elin, avatussa rintakehässä, kuin romanttinen rakkaus.


Tänään olimme kaikki luistelemassa, mies merellä ja me muut kentällä. Pelasin esikoisen kanssa jääkiekkomatseja, hän oli Suomi ja minä Senegal. Senegalilla meni huonosti, koska niillä ei ollut luistimia, mailoista nyt puhumattakaan, kumpparijaloilla vaan kiekkoa potkivat. Tärkeintä on the spirit of the game.

Esikoinen uhoaa jäällä maalin edessä mailan ja kiekon kanssa Mä vetäsen kohta, samalla spagettijalat lenksuvat sivuille. Luistimet jalassa hän näyttää niin pitkältä.

No comments: